Practice Happy with Yoga review

Practice Happy with Yoga ervaringen met het online abonnement

Een instapklare online yoga platform met honderden verschillende yogalessen om te volgen. Wat fijn is is dat alle lessen gemakkelijk online te volgen zijn. Je kunt het eigenlijk wel het Netflix van yoga noemen. Overal en altijd heb je de mogelijkheid om de lessen te bekijken. Alle lessen verschillen in duur, intensiteit en stijl om het voor jou zo praktisch mogelijk te maken. De website is opgericht door Melanie Poldervaart en Rolf van Baalen.

Onze ervaring met Happy with Yoga

Omdat wij zelf ook zo fan zijn van yoga hebben wij de lessen uiteraard ook geprobeerd. Zo kunnen we jou een uitgebreide en eerlijke review geven over wat onze ervaringen zijn met de website. Wij hebben gekozen voor een maandelijks abonnement die iedere maand opgezegd kan worden, je hoeft dus niet bang te zijn ergens aan vast te zitten. Bewust hebben wij gekozen voor deze abonnementsvorm omdat mocht het niet bevallen we altijd de service kunnen annuleren. Het gezicht achter Happy with Yoga hebben wij je al verteld, dit zijn Melanie en Rolf. Samen helpen ze je op weg in de wereld van yoga. Je kunt er van op aan dat ze weten wat ze doen gezien hun hoge scholingsgraad op het gebied van yoga. Inmiddels hebben ze een ware naam opgebouwd met hun platform.

Soorten oefeningen

Wij hebben genoten van de oefeningen die Melanie en Rolf vol passie uitgelegd hebben. Met zekerheid kunnen we zeggen dat we er veel van geleerd hebben. Zo blijkt ook dat we nog lang niet alles onder de knie hebben en er veel te leren valt van Melanie en Rolf. De filosofie waar ze achter staan doet ons ook erg goed, beweeglijk worden. De link tussen niet lekker in je vel zitten en bewegen is aardig goed te leggen.

De kosten van het abonnement

Er zijn drie soorten abonnementsvormen. Je kunt er voor kiezen om maandelijks, per kwartaal of jaarlijks te betalen. Het goedkoopst ben je uit als je voor het jaarlijkse abonnement gaat. Als je echter nog even rond wilt kijken is het maandelijkse abonnement erg geschikt om alles even rustig te bekijken. Als je iets serieuzer bent en vertrouwen hebt in het programma kun je voor een kwartaal of jaarlijks abonnement gaan, zo ben je toch iets goedkoper uit wat het uiteindelijk ook echt waard is.

Aanrader of niet?

Wellicht heb je het al uit deze blog op kunnen maken maar wij raden het programma zeker aan. Zonder twijfel zelfs! Als je een yoga docent met passie zoekt die de oefeningen en de bewustwording erg goed kunnen overbrengen ben je hier op het goede adres. Als je nagaat dat je alle lessen voor maar €12,50 per maand al kunt bekijken zou ik hier niet veel langer over na gaan denken. Je zou hetzelfde voor Netflix betalen als voor dit programma, natuurlijk kies je dan hier voor. 🙂

4.5

Samenvatting

Wij zijn van mening dat je waar voor je geld krijgt bij deze cursus. Er zijn genoeg filmpjes waar je erg lang mee uit de voeten komt en de uitleg is perfect.